Lapinukonkeitto

Annosmäärä n 7-8

700 g poron käristyyslihaa / jauhelihaa

5 ml suolaa

150 g sipulia

7,5 dl vettä

1 kpl lihaliemikuutio

500 g perunoita suikaleina

250 g vherpippurisulatejuustoa

2,5 dl kermaa

1 dl persiljasilppua

Ruskista aluksi kärstysliha pannulla ja kuullota samoin pilkottu sipuli. Lisää suolakäristykseen/jauhelihaan. Kaada kattilaan ja lisää joukkoon lihaliemi, perunat sekä kasvissuikaleet. sulata juusto kerman kanssa ja lisää sekin kattilaan.

Kun perunat ja juurekset ovat kypsiä, pyöräytä joukkoon ruohosipuli ja rakuuna. Keiton päälle koristeeksi persiljaa.


© Eleppiz
Kaikki oikeudet pidätetään 2019
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita